top of page
cb70e14b-6d2d-4db8-b837-2f34363bbff9.jpg
Meeting

Werkwijze


De 5 punten voor een succesvolle productie

PUNT
1

Meeting

 

De eerste indruk

Tijdens de meeting maken we kennis, en is het tijd om het te hebben over jouw verhaal. De meeting is er echt op gericht om erachter komen wat jouw verhaal is, en hoe we het kunnen vertalen naar jouw publiek. We zullen het bijvoorbeeld hebben over wat het doel is van je video, welke stijl je graag terugziet en wat snelle technische dingetjes. 

PUNT
2

Concept


De vorm bepaalt de video

Nadat wij de ins en outs weten van jouw verhaal en hoe je dat graag vertaald ziet, is het tijd om achter het bureau te duiken en een concept voor je te ontwikkelen. Geredeneerd vanuit de punten die we hebben besproken in de meeting, zullen wij een concept op maat maken dat jouw publiek het best aanspreekt.

(Mocht je zelf al een concept ontwikkeld hebben dat je wil laten verfilmen, dan slaan we deze stap natuurlijk even over.)

Concept
Script

PUNT
3

Script

 

De rode draad 

Nu we de vorm en grote lijnen van jouw verhaal hebben bepaald, is het tijd om te kijken waar de punten moeten komen. In het script komt concreet te staan hoe we jouw verhaal gaan vertellen. Hier word de interpunctie en dynamiek van de video bepaald, misschien dus wel het belangrijkste deel van het proces.

PUNT
4

Shoot

 

Vertalen naar beeld

Okay, alles is nu gedaan. Het enige wat ons nog rest: de pen op het papier zetten, en jouw verhaal schrijven. Tijdens de shoot vertalen wij het script naar beeld en geluid. Binnen deze stap in het proces, volgen wij het script (de rode draad) maar is er ook ruimte voor spontane creatieve vrijheid die het verhaal kan versterken.

Shoot
Video

PUNT
5

Video

 

Punt erachter
Nu het verhaal geschreven is en we in de montage de interpunctie hebben toegevoegd. Is het dan zover. Jouw verhaal is vertaald, en klaar om jouw publiek aan te spreken in zijn meest optimale vorm.
 

Mats-aan-het-werk-in-Portugal_edited.jpg

Zet er een punt achter

bottom of page